avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna se poate transforma ulterior in salariu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna se poate transforma ulterior in salariu?

Am fost platita veme de 8 luni cu diurna in loc de salariu.In extrasele de cont dupa plecarea din acea unitate am constatat ca in loc de salariu eu pimeam diuna.Locul meu de munca nu era pevazut cu plata de diurne si nici deplasai.Dupa eclamarea la ITM pentu neplata ultimelo dou salarii acestia au refacut statele de plata din diurna virata(mentionez ca nu am semnat niciun act de deplasare).La controlul ITM nu a reesit ca as fi datoare ,dar dupa calculul facut de iei si refacerea statelor s-a ajuns la concluzia ca am primit bani in avans pentru lunile ce urmau.Va intreb este posibil sa transformi diurna in salariu la 6 luni dupa concediere?Cum este posibil sa primesc anticipat salariul pe 2 luni din diurna?

Alte discuții în legătură

Demisie - bonusul primit a fost inlocuit pe stat de plata cu plata salariului ContSters106545 ContSters106545 Buna ziua, Am mai postat un topic \"Fostul anagajtor refuza plata salariului\" insa revin cu alte date ceva mai recente. Pe data de 9 Aprilie fostul ... (vezi toată discuția)
Fostul angajatorul refuza plata salariului!!! ContSters106545 ContSters106545 Buna seara, Sper sa fiu cat mai concisa pentru a va explica situatia in care ma aflu, desi poveste e lunguta. In data de 14 Aprilie mi-am dat demisia de ... (vezi toată discuția)
Cui trebuie sa ma adresez? chitoiu chitoiu Servus tuturor ! Sunt sofer de tir , iar firma la care lucrez nu mi-a platit salariul pe 2 luni, in plus nici diurna legala in deplasarea externa in toata ... (vezi toată discuția)