avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe a doua cladire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe a doua cladire

Sunt proprietarul unui apartament in care locuiesc cu familia. in anul 2008, am incheiat un contract de intretinere, in care se specifica cum ca parintii mei imi transmit dreptul de nuda proprietate asupra imobilului situat administrativ in acelasi oras . Este specificat ca parintii isi retin dreptul de uzufruct viager asupra imobilului ce se transmite. Casa este intabulata in CF a dreptului de nuda proprietate pe numele meu. Nu locuiesc in acel imobil ci doar ingrijesc de parintii mei. Este corect sa fiu obligat sa platesc la taxe si impozite , pe aceasta casa ca si a doua locuinta cu majorarile aferente ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 13:37, 8 Noiembrie 2010
da, este legal
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2010
Gabriel Trifu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager adina09 adina09 buna ziua,am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu nudul proprietar si cu bunica sa care avea dreptul de uzufruct viager si care a fost de acord sa se ... (vezi toată discuția)
am cumparat o locuinta de la bunicii mei cu contract de mână Vasilecristian Vasilecristian Buna ziua... Am cumparat o locuinta de la bunicii mei. In contractul de vanzare cumparare facut la avocat(pt ca, casa nu este intabulata) scrie asa:Subsemnatii ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu uzufruct viager ? gigelas gigelas Buna seara, In 1994,tatal vitreg al persoanei X,i-a facut prin notariat un contract de intretinere cu uzufruct viager,urmand ca persoana X sa-l intretina pe ... (vezi toată discuția)