avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj

daca nu pot aduce anexele 26 pe ultimi 5ani pt ca firmle la care am lucrat ori sau desfintat ori pur si simplu nu mai exista care este perioada de care beneficiez multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:12, 9 Noiembrie 2010
1. Din pacate Legea 76/2002 si Normele de aplicare nu au prevazut asemenea aspecte.
2. AJOFM va poate ajuta deoarece are in evidenta declaratiile lunare de la toti angajatorii.
3. Daca nu, din perioadele de cotizare la somaj vi se vor scadea acesti 5 ani.
multumesc

Dar nu pot sa aduc decat pe ultimile 12 luni iar eu am o vechime totala in munca de 21 ani la cate luni de indemnizatie ma incadrez.
Daca aveti un stagiu de cotizare la somaj mai mare de 10 ani veti beneficia timp de 12 luni de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu de cotizare mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua! Am avut un angajat care si-a dat demisia si s-a angajat la alta firma. La noul angajator ii cere adeverinta cu stagiu de cotizare pe ultimile 6 ... (vezi toată discuția)
Somaj clopotzel clopotzel Buna ziua Am o cunostinta care merge in somaj, lichidata cu data de 3 decembrie. In cat timp trebuie depus dosarul la somaj? Contabila de la firma ... (vezi toată discuția)
Somaj alberto77 alberto77 cand am depus dosarul de somaj cel care mi-a procesat dosaru mi-a spus ca am dreptu la 9luni somaj l-am depus in 2009 cu tot cu acea lege de 3luni in plus eu ... (vezi toată discuția)