avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - prestari servicii la domiciliul clientului
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - prestari servicii la domiciliul clientului

In curand voi deveni PFA,prestari servicii la bomiciliul clientului-coafor.De ce aprobari mai am nevoie si ce plati trebuie sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: CI Cernea Cristina Eugenia , Avocat 21:44, 24 Noiembrie 2010
Nu aveti nevoie decat de actele de infiintare ale pfa-ului (certificatul de inmatriculare, constatatorul cu activitate la tert) si actele de al administratie: cif-ul, care se obtine pe baza certificatului de inmatriculare de la registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa, chitanta pe pf (cnp). nu cred ca e bine Lao Mayer Lao Mayer Buna seara! Am si eu o mica mare nedumerire, pe care as vrea sa o lamuresc, cu ajutorul dumneavoastra: Astazi am fost sa-mi platesc impozitul pentru PFA ... (vezi toată discuția)
Pfa traducãtor – acordul vecinilor pentru sediul social stabilit în bloc lavinia28 lavinia28 Bună ziua! Am nevoie de o clarificare referitoare la aspectul menţionat în titlu. Vă descriu pe scurt situaţia: Eu sunt PFA cu activităţi de traducere ... (vezi toată discuția)