avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii \" iti mai recomandam\"
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

" iti mai recomandam"

Buna seara!
in coltul de jos dreapta, se deschide o fereastra "iti mai recomandam", as dori s-o inchid . Desi folosesc x-ul rosu, se redeschide aproape imediat. E foarte obositor
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:12, 21 Februarie 2011
Nu functioneaza X-ul rosu? Sau se deschide la urmatoarea afisare?
Ma intereseaza pentru ca vreau sa-mi dau seama ce anume nu functioneaza ok.

Multumesc.
functioneaza x-ul, dar se redeschide fereasta imediat, la orice schimbare de pagina, de topic etc
Bun. Deci se inchide pentru pagina respectiva.
Inteleg ca va deranjeaza faptul ca exista pur si simplu. :)
O sa vedem ce putem face in sensul asta. Dar, pana acum, nu s-a mai plans nimeni de el.
multumesc :)
Este deranjanta si pentru faptul ca nu are putin "cod inteligent" in spate. Am senzatia ca pur si simplu recomandă aleator topicuri din forumul curent si atat.
Un filtru ar putea sa fie acela prin care nu "recomanda" chiar si topicuri unde am postat eu ultimul raspuns.
Din punctul meu de vedere, ar fi o optiune inteligenta daca ar recomanda numai topicuri unde fie nu am scris, fie s-a scris de la ultimul meu mesaj si eu nu am mai cititi acel topic.

In general, insa, trebuie sa fiu de acord cu @gi_jane2 si recunosc ca indiferent de logica din spate, e "un feature" enervant pur si simplu. :D
Ganditi-va ca in rezolutii mai mici acopera continutul din partea de jos a ecranului. Presupun insa ca a crescut numarul de vizualizari pe moment; si eu am avut tendinta sa clickai acolo. Dar dupa ce m-am lamurit cum functioneaza, acum ignor cu gratie recomandarile de acolo; ca si cu reclamele, probabil ca pe termen mediu va genera un user blindness pe acel loc din pagina. B-)

Alte discuții în legătură

Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)
Directionare prin link-uri de pe un site kitiutza kitiutza Este legal sa postez pe un site un link sau mai multe link-uri fara a cere acordul proprietarului site-ului la care face referire acele link-uri? (vezi toată discuția)
Trademark european asupra unui domeniu web Stadva Stadva Am inregistrat de curand un domeniu web de tipul [i]cuvant[/i].info . Pe [i]cuvant[/i] exista un trademark european . [i]Cuvant[/i] e de fapt numele unui joc ... (vezi toată discuția)