Buna seara va rog sa ma ajutati ; Am un teren intabulat in 2006 in februarie 2010 am fost sunat de catre vecinul meu de teren ca si el doreste sa se intabule dar din 1000mp cit are el pe titlu are doar 750mp si eu am intrat pe terenul lui ,am fost cu topometristul lui si cu actele mele si le-am aratat ca eu am intabulat exact cit am pe titlu . Vecinul meu imi cerea sa ma duc la notar sa dau o declaratie cum ca sint de acord sa mutam terenul cu 3 m mai in stinga unde am un alt vecin care nu este intabulat inca iar eu am refuzat pentru ca la intabularea vecinului din stinga puteam avea probleme. Am cerut sa depuna o cerere la cadastru pentru a veni cei de la cadastru sa masoare si sa vedem unde este problema. Am primit acum 10 zile citatie la tribunal ca parat in fond granitiuire termen 01.06.2011. dupa 5 zile am primit o alta citatie pe acelas caz termen 10.11.2010 . Cum se poate schimba in 5 zile termenul? ce trebuie sa fac daca ma prezint pe data de 10 noiembrie?
Ar trebui sa va prezentati si sa cereti sa vi se comunice cererea
de chemare in jdeucata.
Daca e vorba de aceeasia ctiune este vorba de litispendenta
si dosarele se vor reuni.
Ar fi bine sa va angajati un avocat pentru ca asemenea dosare de granituire ridica numeroase probleme.
Trebuie sa verificati daca citatiile sunt emise in acelasi dosar pentru a fi sigur ca nu este vorba de doua actiuni diferite. Daca e acelasi dosar, nu va faceti griji, pt ca se poate preschimba termenul in mod legal.
Verificati ce se cere pt ca vecinul ar putea formula si o revendicare, actiune mai complexa.
Consultati un avocat.
cel mai bine , ar fi sa va prezentati la primul termen de judecata; trebuia pana acum sa solicitati o copie de pe actiune, dar fiind prea tarziu, mergeti in instanta, care sigur se va amana sau chia d-tra solicitati amanare pentru aparator (pentru a va angaja un avocat)
sigur va aflati in situatia unei translatari a proprietatii ca urmare a implementarii sistemului stereografic 70 si in cazul acesta situatia o va rezolva instanta.f bine ca nu ati acceptat varianta vecinului pt ca ati fi cazut din lac in put.depuneti la instanta copii certificate dupa cadastru si actele de proprietate si ascultati sfatul celor de mai sus-angajati-va avocat si unul care se pricepe la astfel de spete
Granitiuire
aledical
Buna ziua revin cu subiectul granitiuire , am avut azi termen de la ora 8 iar dupa o ateptare de 30 minute mi-sa comunicat ca este de la ora 15 cum se poate ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren
mannicole
vreau sa intabulez un teren si topometristii, patru au fost pana acum, masoara, apoi spun ca vecinii nu sunt intabulati pe limitele pe care sunt, ca e ... (vezi toată discuția)