avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GRANITIUIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GRANITIUIRE

Buna ziua revin cu subiectul granitiuire , am avut azi termen de la ora 8 iar dupa o ateptare de 30 minute mi-sa comunicat ca este de la ora 15 cum se poate fara sa fiu anuntiat in scris deoarece in 5 zile am primit prima citatie pe 01.06.2011 iar dupa 3 zile am primit o alta citatie cu termen azi ora 8 cum se poate.Ce ar trebuii sa fac la ora 15 pentru ca nu prea stiu si nu am bani sa angajez un avocat, va multiumesc pentru cei care ma ajuta.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 11:32, 10 Noiembrie 2010
propabil partea adversa a facut cerere de preschimbare de termen.si de aceea ati primit o alta citatie..trebuie sa veniti de la ora 15 ptr k prababil sunt multe cauze pe ordinea de zi si dosarul dvs va fi discutat dupa pauza, sau la sf sedintei in camera de consiliu..
..actiunea de granituire are ca obiect obligarea vecinului la delimitarea proprietatii, daca nu sunt probleme in ceea ce priveste suprafetele de teren nu cred ca aveti nevoie de avocat..daca vi se pare ceva complicat, solicitati o amanare ptr. angajare de aparator
daca va prezentati , nu mai are importanta daca citatia a fost pt. ora 8 si s-a amanat pt. ora 15, procedura este indeplinita
Sfatul meu este sa va angajati un avocat, altfel o sa ajungeti sa platiti cheltuielile de judecata facute de partea adversa.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
praporgescu, utilizator
S- a facut o cerere de preschimbare de termen .Instanta de judecata va putea respinge ca neintemeiata aceasta solicitare, sau , din contra , poate fixa primul termen de judecata astazi, sau la o data ulterioara.

Puteti cerere amanarea cauzei , in vederea pregatirii apararii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granitiuire aledical aledical Buna seara va rog sa ma ajutati ; Am un teren intabulat in 2006 in februarie 2010 am fost sunat de catre vecinul meu de teren ca si el doreste sa se intabule ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie helpdr helpdr buna dimineata, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns : intr-un proces civil am primit o citatie de la judecatorie emisa pe data de 11 mai pentru 28 octombrie ... (vezi toată discuția)
Buna, imi poate spune cineva care este termenul? mely_mely16 mely_mely16 as vrea sa stiu la care termen de judecata trebuie sa ma prezint 03.02.2014 Ora estimata: 8:00 Complet: Complet P3 Tip solutie: Termen ... (vezi toată discuția)