as vrea sa stiu la care termen de judecata trebuie sa ma prezint
03.02.2014
Ora estimata: 8:00
Complet: Complet P3
Tip solutie: Termen preschimbat
Solutia pe scurt:
Document:
06.01.2014
Complet: Complet P3
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
09.12.2013
Complet: Complet P5
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: In temeiul art. 52 C. proc. penala rap. la art. 47 alin 2 C. proc. penala admite cererea de recuzare Trimite cauza in vederea unei noi repartizarii aleatorii in sistem informatic Definitiva.
Document: Încheiere – recuzare 09.12.2013
Mentionez ca eu am primit citatie pentru data de 6 si as vrea sa ma lamuriti care este termenul cand va avea loc procescul eu ne aflandu-ma in tara si nu am reusit inca sa vb cu avocata mea va multumesc
Instanta de judecata,dupa repartizarea cauzei,va comunica termenul la adresa dv
Avand in vedere ca nu sunteti in tara,dar aveti aparator,aveti dreptul sa solicitati instantei ca toate comunicarile sa fie facute la sediul aparatorului dv
asta stiam si eu dar acum nu stiu ca pe 3 februarie va avea loc procesul sau pe 6 ianuarie eu am primit la domiciliu citatie pe data de 6 ianuarie dar uitandu-ma pe ECRIS am vazut termenul de 3
Luati legatura cu avocatul dumneavoastra sigur va lamureste cu privire la situatie. Din ce aratati dumneavoastra in mesaj a fost acordat termen la data de 3.02.2014 insa, din motive pe care nu le putem sti noi, termenul a fost intr-adevar preschimbat la data de 06.01.2014. Citatia primita vine sa confirme faptul ca termenul este pe data de 06.01.2014.
Va multumesc pentru raspunsuri am reusit sa vorbesc si cu avocata mea intradevar au schimbat din oficiu termenul dar ma bucur ca am reusit sa o anunt si pe avocata mea pentru-ca nici ea nu stia va multumesc inca odata