avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului minor

buna ziua am un baiat de 3 ani jumate si avem custodie comuna vreau sa plec cu minorul in strainatate iar tatal nu este de acord am inaintat un proces si el nu se prezinta doar avocatul lui el pleaca in germania din luna martie si vine in noiembrie si zice ca eu daca plec cu copilul in germania nu o sal mai vada
dar el cand pleaca 8 luni pe an nu suna sa vada ce face copilul ce as putea face
Cel mai recent răspuns: ioana1987 , utilizator 22:09, 13 Noiembrie 2015
Ce obiect are actiunea ? Aveti avocat ? De ce nu cereti explicatii/solutii avocatului angajat ?

Ce probe ati solicitat/depus ?
Acțiunea are cumva ca obiect suplinirea consimțământului la emiterea pașaportului pentru minor și pentru posibilitatea călătoriei cu minorul în străinătate?
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2015
Adrian ALBU, Avocat
am un avocat care il cunoaste e dintrun sat vecin de la 5 km si lam rugat sa ma ajute ca traiesc dintro alocatie de 84 lei am si o fata de 11 ani pe numele meu 160 lei pensie alimentara pt baiat si primeam un ajutor social de 113 lei la inceput o fost de acord avocatul iam zis ca il platesc dupa ce imi rezolva sa plec la sora mea in germania si ca ma duc cu el la un notar sai dau in scris ca la solutionarea cazului isi primeste bani
de cate ori am avut proces avocatul so prezentat o singura data dupa aceea am fost vreo doua procese singura dupa aceea la doua procese o trimis un coleg am incercat sa vorbesc si cu avocatul lui dar nu am ajuns la o solutie
obiect exercitarea autorităţii părinteşti cerere preschimbare termen
09.12.2015
Ora estimata: 9:00
Complet: Complet 8 (RA)
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

04.11.2015
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: - amână cauza la data de 09.12.2015 - prorogă încuviintarea tuturor probelor , pentru următorul termen de judecată
Document: Încheiere de şedinţă 04.11.2015

30.09.2015
Solutia pe scurt: - amână cauza la data de 04.11.2015, - se va repeta procedura de citare cu martorul pârâtului - dispune citarea martorei reclamantei - pârâtul se va cita cu menţiunea " personal la interogatoriu"
Document: Încheiere de şedinţă 30.09.2015

09.09.2015
Complet: Complet CC8 (RA)
Solutia pe scurt: Respinge, ca neîntemeiată, cererea de preschimbare a termenului de judecată formulată de reclamanta Trifan Ioana Rodica, .. Menţine termenul de judecată acordat la data de 30.09.2015. Pronunţată în şedinţa publică, azi 09.09.2015. Judecător,
Document: Încheiere de şedinţă 09.09.2015

30.06.2015
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 1 (CA)
Solutia pe scurt: Transpune cauza la completul C8.Termen de judecata 30.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă 30.06.2015

09.06.2015
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 1 (CA)Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 1 (CA)
Solutia pe scurt: amanat in vederea administrarii de probe
Document: Încheiere de şedinţă 09.06.2015

va rog frumos sa mi dati unsfat sa stiu ce sa fac pana la urmatorul termin
judecatorul mi a zis daca pot demonstra ca sora mea locuieste in germania si am rugato pe sora mea sa trimita pe emailul judecatoriei un anmeldung cum ca e inregistrata la primarie in germania certificatul de nastere sa dovedesc ca suntem surori si certificatul ei de casatorie sa mi spuneti daca am procedat corect
si ce trebuie sa mai facmi a facut procura pentru pasaport si am zis judecatorului ca eu consider ca imi cheltuiesc bani degeaba ce sa fac cu pasaportul daca el nu semneaza sa plec in germania sal tn in dulap?

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- nu am studii de specialitate. Astăzi, consultând site-ul postal.just.ro, am constatat ... (vezi toată discuția)
De ce sa dat alt termen daca sotul a depus cerere de retragere a divortului? Deeaella Deeaella Ora estimata: 09:00 Complet: C 4 minori 2017 Tip solutie: Solutia pe scurt: Document: 28.11.2017 Ora estimata: 9:00 Complet: C4 minori civil ... (vezi toată discuția)
Respinge cererea irina8001 irina8001 Buna ziua, ne-a fost dat sa o vedem si pe asta , am avut un proces pe rol la tribunal pe o somatie de plata , litigii cu profesionistii , am depus toate ... (vezi toată discuția)