avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De ce sa dat alt termen daca sotul a depus cerere de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De ce sa dat alt termen daca sotul a depus cerere de retragere a divortului?

Ora estimata: 09:00
Complet: C 4 minori 2017
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

28.11.2017
Ora estimata: 9:00
Complet: C4 minori civil Adm
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Acorda termen in sedinta publica din 18.01.2018, C 4 minori si familie.
Document:

24.10.2017
Ora estimata: 9:00
Complet: C4 minori civil Adm
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru comunicarea cererii si in vederea depunerii intampinarii. Termenul din 28.11.2017 - termen administrativ, fara prezenta partilor.
Document:

Nu inteleg nimic, nu avem minori!!!
~ Conținut șters la cerere ~
Si pe data de 18 ianuarie , obligatoriu trebuie sa merg si eu ( parata )?
Puteti sa nu va prezentati si se va suspenda judecata pe divort.
Veti ramane oricum casatoriti.

Doar sa greseasca judecatorul si sa respinga cererea de divort v-ar ajuta fara sa va mai deranjati sa mergeti la termen, dar, este o probabilitate foarte mica ca sa se intample asa ceva intrucat foarte rar se poate intampla un asemenea lucru... pentru ca nu este conform legii...si ar constitui o greseala de judecata...

Daca vreti sa inchideti divortul mergeti amandoi la termenul de judecata fixat.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de 25 de zile pentru depunerea intampinarii? adriana dj adriana dj am primit acasa de la judecatorie niste hartii di care reiese ca am fost data in judecata iar in aceste hartii mi se spune ca trebuie sa depun intampinare in ... (vezi toată discuția)
Respinge cererea irina8001 irina8001 Buna ziua, ne-a fost dat sa o vedem si pe asta , am avut un proces pe rol la tribunal pe o somatie de plata , litigii cu profesionistii , am depus toate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- nu am studii de specialitate. Astăzi, consultând site-ul postal.just.ro, am constatat ... (vezi toată discuția)