avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... buna ziua
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

buna ziua

In legatura cu fondurile europene nerambursabile as vrea sa deschid o pensiune, nu am pamantul, inca nu stiu locatia, ma gandesc la Patrauti sau Mitocul Dragomirnei din jud. Suceava. As vrea sa stiu care sunt pasii, unde trebuie sa merg intai, si daca pamantul trebuie sa-l cumpar eu inainte, sau il pot achizitiona din fonduri. Nu am firma/intreprindere, nu sunt PFA, doar persoana fizica. Trebuie sa fiu una din acestea? Sunt in ultimul an de Master - Management si as vrea sa ma apuc acum de documentatie. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2010
catalin_87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 00:16, 9 Noiembrie 2010
Nu este deloc asa, perioada de 5 ani este perioada de mentinere a investitiei realizata cu fonduri europene. Deci ulterior primirii sprijinului nerambursabil.

Se poate si cu firma noua, dar... subiectul este rasdiscutat si m-am plictisit de cate ori am scris acelasi lucru. Folositi cu incredere functia de cautare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile - pensiune zona rurala Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am o casa cu 15 camere cu un teren de 2000mp in com. Hemeiusi, jud. Bacau, As dori sa fac o pensiune si sa primesc fonduri nerambursabile. As ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)