avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile - pensiune zona rurala
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile - pensiune zona rurala

Buna ziua

Am o casa cu 15 camere cu un teren de 2000mp in com. Hemeiusi, jud. Bacau,
As dori sa fac o pensiune si sa primesc fonduri nerambursabile.
As vrea sa fac aceasta pensiune pe o societate nou infiintatacu obiect de activitate specific. Casa este deja construita si amenajata pentru asa ceva.
Credeti ca as avea vreo sansa sa iau fonduri nerambursabile?
Ce conditii ar trebui sa indeplinesc si cam cati bani mi s-arn da?

cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 16:10, 11 Februarie 2010
Buna ziua, domnul consilier:)
studiati legislatia referitoare la fonduri structurale europene nerambursabile, sectiunea ptr IMM uri.. eu stiu ca aveti sanse cu un srl nou infiintat, alte sunt conditiile ptr elegibilitatea proiectului.. dati cautare pe google pentru site urile de specialitate si veti gasi destule informatii... Multa bafta!!!:)
Aveti terenul, aveti constructia care e deja amenajata. Sanse sunt, dar... pentru ce ati mai dori banii? :-) Comuna e cotata slab, poate ar merita incercat si pe programul de ajutoare de minims.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri (infiintare cresa / gradinita) dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare referitor la creditul ptr tineri nerambursabil in primul rand as dori sa stiu ce trebuie sa fac am 23 ani vreau sa investesc ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)