avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri (infiintare cresa / gradinita)

buna seara am si eu o intrebare referitor la creditul ptr tineri nerambursabil in primul rand as dori sa stiu ce trebuie sa fac am 23 ani vreau sa investesc sa fac o cresa de copii cu gradinita unde trebuie sa ma interesez ce acte trebuie sa fac ma puteti indruma trebuie sa imi fac mai intai firma nu stiu nimic unde sa ma interesez macar o indrumare am putea solicita maimulti colegi acest credit deoarece noi am absolvit lic pedagogic si acum terminam si o facultate si nu avem munca poate asa avem sansa sa facem ceva va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:30, 28 Februarie 2012
Din pacate din cate stiu nu sunt fonduri nerambursabile ptr tinerii interprinzatori in acest moment, in primavara spre vara ar putea fii implementat din nou programul SRL - D ( debutant ).
In al doilea rand nu cred ca sunteti eligibila ptr o astfel de afacere "cresa" eu personal nu stiu nici o axa a fondurilor structurale care va poate ajuta.
Poate alti utilizatori au o alta parere, va recomand sa va ganditi afacerea fara granturi (fonduri UE)

Multa bafta.
Poate va ajuta informatiile din articolul aflat aici:

www.avocatnet.ro/content/art...


In primul rand studiati LEGE nr.263 din 19 iulie 2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea creşelor :
[ link extern ]
Apoi studiati:Infiintare gradinita particulara aici:
[ link extern ]
Programul SRL-D il gasiti la adresa indicata de @trope_doi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)
Accesari fonduri nerambursabile - organizare evenimente pcatalin100 pcatalin100 Buna ziua. As dori sa stiu daca este posibil accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru o afacere pe domeniul organizarilor de evenimente. (vezi toată discuția)