avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesari fonduri nerambursabile - organizare evenimente
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesari fonduri nerambursabile - organizare evenimente

Buna ziua.
As dori sa stiu daca este posibil accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru o afacere pe domeniul organizarilor de evenimente.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:14, 5 Decembrie 2013
Anul acesta am avut un proiect aprobat pe domeniul organizarii de evenimente prin programul de stimulare a tinerilor intreprinzatori. 10.000 euro nerambursabil si 10.000 euro prin credit. Nu stiu care este situatia dvs? Aveti firma? Urmeaza sa o deschideti? ... etc.
Fondurile europene nu mai sunt accesibile decat in perioada 2014-2020.
Pentru astfel de activitate puteti accesa programele nationale ce vor fi accesibile din primavara 2014. Gasiti detalii aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile firma traduceri? drlngd drlngd Buna, Tocmai mi-am obtinut atestatul de traducator.exista o modalitate de finantare nerambursabila pe care sa o corelez cu faptul ca sunt traducator autorizat ... (vezi toată discuția)
In mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa? inchiriez2012 inchiriez2012 sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul \\"Programul pentru stimularea înfiintarii ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)