avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... PROIECTE EUROPENE - fonduri nerambursabile pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

PROIECTE EUROPENE - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani

Buna ziua
As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ?Trebuie sa ai firma deschisa ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:24, 14 Februarie 2012
cautati putin pe net si veti gasi toate indicatiile si informatiile dorite.
Programul SRL-D este un program national, nu european.Citeste detalii pe aceasta pagina:
[ link extern ] -


Acesta nu este singurul program de accesare fonduri nerambursabile.Imi permit sa va recomand programul START.Cititi aici:
[ link extern ]
Buna ziua. Doresc sa stiu daca pot infiinta GRADINITA PARTICULARA cu accest program. Multumesc
In principiu da, nu face parte din activitatile pentru care NU se acorda finantare....doar ca acest program ofera o finantare maxima de 10000 euro ce reprezinta 50% din valoarea totala eligibila a planului de afaceri.In completare puteti obtine un credit.
Stiti cam care ar fi activitatile necesare demararii activitatii?Care ar fi costurile?
Buna ziua. Inca nu stiu ca nu am gasit pe cineva pt un plan de afacere. Ma putei ajuta in accest sens? Pt un plan afaere pt GRADINITA? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Se poate obtine finantare? lauraoradea lauraoradea buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca se pot accesa fonduri pentru o firma nou infiintata, si anume: eu si sotul meu am vrea sa ne facem o sala de evenimente ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)