admin a scris:
Interesanta ideea cu dosarul luat de la coada la cap. :D
Asta e o "deformatie profesionala" a avocatilor de instanta. (pentru ca noutatile se adauga la sfarsitul dosarului).
Pentru acelasi motiv am tendinta ca orice alt inscris sa-l citesc, intr-un fel, tot cam de la coada la cap.
Spre pilda, intr-o seara eram in vizita la firma unui prieten. Acesta impreuna cu asociatul sau neamt se chinuiau sa faca lectura finala a unui contract bilingv facut de o "mare casa". Continea vreo 140 de articole mai toate cu trimitere la articolul care trimitea la articolul.. (un stil binecunoscut de "ameteala", dupa parerea mea - fereasca sfantul sa ajungi cu un astfel de contract intr-o instanta romana, ca-ti mai trebuie vreo 140 de paragarafe sa povestesti ce dracu ai vrut sa scrii in el). Am luat un exemplar de contract si mi-am aruncat ochii pe ultimele 10 Clauze Finale (cele la care ochiul, deja obosit nu prea mai ajunge) si le-am aratat "soparla"...care, evident, trimitea la alta "soparla". Blonduta fiind n-am fost crezuta si contractul nu a fost modificat. (doar era facut de-o mare casa, iar eu doar .. ma facusem ca-l citesc...). Dupa vreo 3 luni se intampla de-a fir a par ce i-am avertizat ca o sa se-intample... si toate celelalte vreo 130 articole s-au dovedit a fi ... maculatura inutila.