avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

Buna seara! Am primit raspunsul de la recalculare in care se mentiona sa nu se tina cont de acest rezultat intrucat am consumat mai mult alcool. Ati mai intalnit o asemenea situatie, este posibil acest lucru? Este obligata instanta sa tina seama de mentiune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 09:22, 9 Noiembrie 2010
Care au fost rezultatele in urma recalcularii?
In afara de acea mentiune..
Initial 1,2 si dupa recalculare 0,59
Trebuie sa aveti doua probe recoltate si deci doua rezultate in urma recalcularii.
Care a fost prima valoare si a doua in urma recoltarii probelor biologice si care au fost rezultatele in urma recalcularii, ati indicat doar una dintre ele.
Se vede treaba ca ori nu s-au efectuat doua recalculari, caz in care s-a comis o greseala, ori utilizatorul nu prezinta decat masuratoarea cea mai mica.
Prima data au fost 1,2 si 1,05 iar a doua oara doar 0,59 si mentiunea referitoare la faptul ca diferenta este prea mare si se pastreaza primul rezultat.
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2010
MariaM31, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcoolemie etilotest 0,49 proba1 0,85 proba2 1,25 mtigbg mtigbg Un individ mi-a tamponat masina pe care o conduceam, neacordandu-mi prioritate. La etilotest a iesit el cu 0, eu cu 0,49. Prima proba de sange mi s-a luat la ... (vezi toată discuția)
Legislatie kacio kacio Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)