avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

...sunt asociat unic al unui SRL pe care l-am suspendat pe trei ani , incepand cu luna iunie 2010. La data suspendarii aveam datorii la stat ( impozit minim ,tva ....total vreo 8000-9000 lei ) .N-am putut desfiinta SRL-ul avand aceste datorii . In situatia actuala insa , acest SRL genereaza crestere de datorii prin dobanzi,majorari, penalitati la neplata lor . As putea sa rezolv aceasta problema in vre-un fel ....? ( insolventa ....eventual ...)
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 08:49, 9 Noiembrie 2010
Depuneti la Tribunal - Sectia comerciala cerere de deschidere a procedurii insolventei, in baza art. 27 din Legea 85/2006. Tot in cuprinsul legii, la art. 28 aveti o lista cu actele care trebuie sa insoteasca cererea de deschidere a procedurii insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa datorii stat ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: O societate comerciala are datorii la bugetul de stat. Datoriile au deja o vechime de peste 2 ani, de cand societatea ... (vezi toată discuția)
Suspendare unui srl cu datorii 2mai 2mai suspendare unui srl cu datorii pe o perioada de 3 ani este posibila si cum se procedeaza (vezi toată discuția)
Documente ... insolventa ContSters109653 ContSters109653 Am avut in mana un proces verbal , sau ceva asemanator , la o societate pentru care s-a deschis procedura de insolventa . Din pacate nu mi-am notat ce ... (vezi toată discuția)