Am primit notificare de la firma de recuperatori sa platesc toata suma din creditul bancar pe care ei au achitat-o, bani care trebuiesc platiti in 5 zile.de aceasta suma nu dispun ,am telefonat la recuperatori si am facut o intelegere verbala ,ca eu ma angajez sa platesc doar 100 euro pe luna(mai mult nu am),iar ei mi-au acceptat suma pana la sosirea sosirea graficului facut de ei.Mentionez ca eu sunt singurul din familie cu un venit de sofer,sotia nu lucreaza avand 2 copii de crescut(neexistand posibilitatea platii unei gradinite).In cazul in care graficul este cu mult mai mare decat posibilitatea mea de plata ,ce se poate intampla ?Se poate ajunge la executare silita (eu nu ma sustrag de la plata,dar nu pot plati cat imi cer ei)? Daca nu platesc suma impusa de ei si le dau cat am ,ei ma pot da in judecata pt neplata banilor ceruti de ei ,cine hotaraste rata lunara si durata platii(ei sau tribunalul).VA MULTUMESC!!!!!!!!
Recuperatorul cu scopul legitim de recuperare debit,poate demara proceduri prin care sa determine achitarea integrala
Aveti posibilitatea sa negociati cu recuperatorul reesalonarea platilor
Totodata,recuperatorul are posibilitatea sa desfasoare procedura excutarii silite asupra bunurilor mobile/imobile.conturi bancare drepturi de natura salariala