avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cultivarea pomilor fructiferi - evidenta contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cultivarea pomilor fructiferi - evidenta contabila

In primul rand vreau sa multumesc celor care o sa-mi raspunda la intrebarea mea
-nu stiu cum sa-mi tin contabilitatea la o persoana fizica care planteaza pomi fructiferi dupa care fructele le vind , eu tin contabilitatea la magazine , brutarii, dar la agricultura nu prea stiu
va multumesc, daca ma poate ajuta cineva

Alte discuții în legătură

Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea ... RazvanMT RazvanMT Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea mea este dacă pot închiria de la persoane fizice suprafețe de teren cu pomi fructiferi ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate societate comerciala marinb marinb Buna ziua, As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand ... (vezi toată discuția)
Autorizatii plantare si vanzare fructe de padure Nepo Nepo Buna ziua. Persoana juridica detine un teren arabil pe care vrea sa planteze arbusti fructiferi, mai exact fructe de padure. Dupa recoltarea fructelor vrem sa ... (vezi toată discuția)