Buna ziua,
As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand obiectul principal de activitate "cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase", iar ca obiecte secundare sa adaug: "cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si a tuberculilor" si "Cultivarea fructelor arbustilor fructiferi, capsunilor, nuciferilor si a altor pomi fructiferi". Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Care sunt codurile CAEN pentru aceste activitati?
2. Pe viitor pe aceasta societate imi pot deschide un magazin cu vanzarea acestor produse?
Va multumesc!
Codurile caen pretabile sunt: 0113 - Cultivarea legumelor si a pepenilor, a radecinoaselor si a tuberculilor; 0125- Cultivarea arbustilor fructiferi, capsunilor, nuciferilor si a altor pomi fructiferi. Puteti fara nicio problema sa va deschideti si un magazin in vederea comercializarii acestor produse. Va recomand ca pentru aceste activitati sa va infiintati o PFA sau o intreprindere individuala. Succes!
Caen din nou
stanceni
Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598.
Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)