avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA ferma legumicola
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA ferma legumicola

Buna ziua
va rog daca puteti sa mi raspunde ti

vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene
ce coduri caen trebuie sa pun ca sa fie OK

cate activitati secundare pot sa pun
va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
scorus69, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 10:57, 29 Iunie 2011
Codurile CAEN ar putea fi:
0113 Cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi tuberculilor
1032 Fabricarea sucurilor de fructe şi legume
1039 Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.
4631 Comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor
4721 Comerţ cu amănuntul al fructelor şi legumelor proaspete, în magazine specializate
va multumesc mult
scorus69 a scris, in topic pe care l-am sters deoarece il dubla pe acesta:

Buna ziua
va rog daca puteti sa mi raspundeti

am o cunostinta care doreste sa infiinteze un Pfa cu activitate principala cultivarea legumelor in sera.
-poate sa faca PFA daca are ca pregatire profesionala ,,conducator mecanic auto,,
-ce cod tb.sa puna
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru productie de ciuperci cornelius26 cornelius26 ma poate ajuta cineva cu aceasta problema? mentionez ca este vorba despre prelucrarea si conservarea lor... ms! (vezi toată discuția)
Ciupercarie codrin49 codrin49 ce conditii trebuie indeplinite pt infiintarea unei ciupercarii =D> (vezi toată discuția)
Obiect de activitate societate comerciala marinb marinb Buna ziua, As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand ... (vezi toată discuția)