avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consultanta juridica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consultanta juridica

Se poate oferi "consultanta juridica" prin intermediul unei firme care are in obiectul de activitate consultata in management?
Stiu ca sunt ingraditi consilierii juridici de a da consultanta juridica in baza unui contract de prestari servicii, dar prin intermediul unei astfel de firme se poate oferi consultanta juridica?
Ce implicatii sunt intr-o astfel de situatie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:24, 24 Noiembrie 2010
Nu se poate nici prin intermediul unei firme, nici prin contract de prestari servicii, aveti informatii eronate.
Legea consilierilor juridici nu mai permite decat angajarea cu contract de munca.

Altfel, consultanta juridica nu poate da decat un avocat, intr-una din formele de exercitare a profesiei, inscris intr-un barou.
sunt societati de consultanta juridica care pot functiona si care functioneaza-cele infiintate in anul 2005- acestea pot acorda consultanta /reprezentare juridica persoanelor juridice, puteti cesiona o astfel de societate....
Buna ziua !
Legea nu va permite asa ceva.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultatii juridice prin firme de consultanta ContSters120042 ContSters120042 Cum am promis, va ascult, domnul coleg. Ca sa lamurim si cititorimea, dansul colegul enumera printre prestatorii de servicii legale cabinetele de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez la firma mea? scorus69 scorus69 va rog sa mi raspunde ti am terminat facultatea de drept anul trecut. In prezent am un SRL in care sunt asociat unic si administrator cu cod caen consultanta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare consilier juridic la registrul comertului Simona Popa Simona Popa Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la care nimeni nu m-a putut lamuri pana acum. Aşa ca, am rugamintea la Dvs., daca ştiti, sa ma luminati şi pe mine. ... (vezi toată discuția)