se considera accident la locul de munca cand esti agresta fizic de un client si detii un certificat medico-legal, constatare de la cabinet stoma si de la clinica buco-maxilo-faciala. am fost chemata pentru anchetarea cazului, angajatorul a dispus prin expert extern verificarea concediul medical este de 2 spt. in certificatul medico-legal scrie 5-6 zile ingrijiri medicale, in prima faza am primit 5 zile urgenta medico-chirurgicala, apoi am primit de la centrul de sanatate mintala 7 zile pentru tulburare de adaptare, consecinta a evenimentului.
problema este ca lovitura - pumn in fata- mi-a fracturat dintele suport care imi tine coroana, iar ca sa pot rezolva medical trebuie pusa lucrare extinsa si pe dintii din fata deoarece pe partea cu lovitura dintii de legatura trebuiesc extrasi. lucrarea ma costa 4000 ron cine suporta?
Banii trebuie sa-i suporte cel care v-a lovit .. in acest caz, il puteti actionati fie in instanta civila, fie in instanta penala unde va constituiti si parte civila cu aceasta valoare.
Violenta
crhh
Buna ziua, tuturor! Am o intrebare la dumneavoastra! In data de 17 noiembrie am fost invitat la un majorat, unde dupa o vreme s-a iscat o altercatie intre ... (vezi toată discuția)