avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare in trei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare in trei

Buna ziua!
Ma intereseaza si pe mine cum pot face o compensare intre 3 societati. Ce documente? Exista ordin de compensare in trei? Daca da as dori si eu un model daca se poate ! roman_daniela2009@yahoo.com

Va multumesc anticipat!

O zi buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 16:04, 14 Ianuarie 2011
Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Daca firma A are datorii la firma B , si firma C are aceleasi datorii la firma A , se poate face cumva compensare intre cele 3, sau cum se pot stinge datoriile?

Multumesc,
in trei nu se poate face compensare deoarece firma B nu are datorii la firma C.
dar , se poate ca firma C sa emita un bilet la ordin catre firma A care il gireaza pentru firma B . banii se vor duce de la C la B , iar firma A face compensare furnizori(B)=clienti(C) , B inchide clientul A si C achita furnizorului A
succes !

























































































































































































































































































































~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare facturi catalina16 catalina16 Buna ziua, Am si eu o problema si va rog frumos sa ma ajutati. Am de facut o compensare cu un furnizor pentru o factura mai mare de 10000 lei si cu o scadenta ... (vezi toată discuția)
Compensare datorii intre 2 societati expro expro daca 2 societati comerciale au una catre alta datorii cum se pot stinge acestea ? prin compensare ? daca da ce formulare se utilizeaza si de unde se ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare Flori David Flori David Este obligatoriu ca pentru o compensare intre 2 firme, ambele sa initieze ordine de compensare? Daca initiaza doar o societate si se mentioneaza pe verso atat ... (vezi toată discuția)