avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donatie medicamente
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donatie medicamente

As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: societatea noastra doreste sa doneze catre fundatie pentru victimele inundatiilor o anumita cantitate de medicamente (nu bani, nu mancare, ci strict medicamente dun clasa vitaminelor, suplimente nutritive etc). Nu suntem producatori de medicamente si nici nu avem ca obiect de activitate comercializarea lor sau activitati inrudite.
Din punct de vedere legal, putem sa achizitionam cantitatea respectiva de medicamente, pentru ca ulterior sa o donam in totalitate? Legea permite? Si daca da, in ce conditii?
Am cautat informatii, dar nu reiese nimic clar, decat ca avem dreptul sa fim sponsori...

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat legat de o problema cu un importator direct si exclusiv ! Achimitom04 Achimitom04 Problema mea este urmatoarea : - obisnuiam sa comand suplimente nutritive ( vitamine, omega 3 etc) de pe un site din SUA ( un depozit mai mare) . La un ... (vezi toată discuția)
Scoala si sanepidul: pot fi obligati elevii sa manance - si sa plateasca - la cantina scolii? JustMe1977 JustMe1977 Buna! Am o mare nelamurire, daca imipoate raspunde cineva multumesc anticipat! Scoala la care invata fiul meu e \"Step by step\", cu posibilitatea de servire a ... (vezi toată discuția)
Ajutor inregistrare marca de la distanta cipsoft cipsoft Buna ziua, Cineva cu experienta poate ma ajuta: Vreau sa inregistrez o marca verbala pentru o singura clasa. Am inteles ca se poate depune cererea si prin ... (vezi toată discuția)