avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... examen ocupare post secretar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

examen ocupare post secretar

Buna ziua .
Doresc sa particip la concursul de ocupare a postului de secretar . Indeplinesc conditiile de participare , nu am nicio ,,relatie sus pusa ,, chiar daca am 10 ani de administratie publica, si nu prea am incredere in corectitudinea comisiei de examinare, examen organizat de ANFP Bucuresti.
Poate cineva sa - mi spuna , daca a sustinut acest examen, in ce consta examinarea . Stiu ca se da proba scrisa care este sub forma de test grila sau subiecte - sinteza sau intrebari ..., cate la numar , cu ce grad de dificultate , ii intereseaza sa redai in scris articolul cum se afla in lege sau folosind cuvintele tale ?
Cat de mica ar fi informatia pe care o aveti , va rog sa mi-o dati . Poate ajuta !! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:35, 9 Noiembrie 2010
proba scrisa- sinteza, subiecte relativ complexe (4 sau 5), scurte si la obiect, nu se trag barbi :)
Acum, ca tot vorbim discutii...poate si-o fi schimbat ANFP-ul intre timp obiceiurile (odata cu sediul), insa cu ceva vreme in urma, subiectele le faceau membrii comisiei care reprezentau primaria, le duceau la ANFP si cam aia era...mai ales daca era vreun angajat din interiorul primariei care candida la post...#-o
N-o sa va ceara nimeni sa citati din vreo lege articolul cu punct si virgula, ideea este sa tratati problema la subiect, nu sa bateti campii gratios. Oricum, eu nu mi-as face griji la "scris" ci, eventual, la "oral":D (daca vor sa va incurce, acolo au ocazia perfecta). Succes!
si la scris, exista regula celor 3 subiecte...dar, sa nu anticipam. poate e un examen corect.
succes :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum decurge examenul la anfp? filozoful filozoful Stie cineva cum decurge examenul de promovare pe un post de conducere la ANFP? A participat cineva? Cei de acolo sunt ostili sau sunt amabili? Trebuie sa te ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Concurs administratie publica gina.rece gina.rece Buna ziua,m-am inscris la un concurs pentru ocuparea postului de inspector cls. I-grad debutant si urmeaza sa dau proba scrisa.Daca dintre cei ce cititi acest ... (vezi toată discuția)