avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am o intrebare: care sunt conditiile legale pentru a ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am o intrebare: care sunt conditiile legale pentru a da meditatii?

As vrea sa dau meditatii la engleza, dar dat fiind faptul ca am doar liceul absolvit cu atestat de cunoastere a limbii engleze de nivel maxim, ma intrebam daca pot sa fac asa ceva. Am 19 ani, ma descurc foarte bine, si am mai facut asta in liceu cu colegii care aveau probleme. Doar ca, cineva mi-a spus ca, in caz ca un parinte este nemultumit de rezultatele "elevului meu" ar putea sa-mi faca reclamatie, eu nefiind chiar autorizata sa fac asa ceva. Intrebarea mea este: pot sa dau un anunt la mine in cartier cum ca as da meditatii la engleza neavand facultatea de profil?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 20:12, 13 Noiembrie 2010
Legal nu aveti voie, pentru ca obtineti un venit pentru care nu platiti impozit. In ceea ce priveste meditarea daca dumneavostra considerati ca va descurcati in domeniu, nimeni nu va impiedica sa faceti asta..... atat timp cat aveti clienti.
Aici gasiti unele informatii… (la pct-ul 131 Servicii executate de meditatori)…
[ link extern ] /
Aceasta “varianta” cu serviciile prestate de mediatori mi se pare cea mai… viabila… La Administratia Financiara puteti afla mai multe… inclusiv despre ce acte aveti nevoie…

Aici e o “idee”… Meditatii pe Messenger…
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)
In ce mod poate o persoana sa dea meditatii? hhs hhs Buna ziua, va rog sa imi specificati in ce mod poate o persoana care acorda meditatii de limba engleza dar nu este profesor sa plateasca impozit catre ANAF? (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)