avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie 220
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie 220

- am o casa in proprietate aflata la o adresa separata, un alt judet fata de cel de domiciliu pt. care am chirias. La care organ fiscal trebuie depusa declaratia de venit 220? la cea de domiciliu sau la organul fiscal din raza caruia imi primesc venitul din chirie?
multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia privind venitul estimat 220 bibibossu bibibossu In data de 06.02.2012 am depus, eu si sotia, Declaratia privind venitul estimat 220, pentru veniturile din inchiriere apartament pt 1 an (perioada de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament - domiciliu fiscal farcas25 farcas25 Buna ziua, in momentul de fata am domiciliul intr-un oras (A), unde am in porprietate un apartemant, care acum este este inchiriat cu contract la finante ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)