Buna seara!
Vanzatorul imobilului refuza sa-mi predea bunul, am hotarare irevovabila investita cu formula executorie.
Eu am platit toate utilitatile, impozite si taxe locale, toate contractele de utilitati sunt pe numele meu, cu toate acestea nu ma pot folosi de bun.
Vanzatorul foloseste bunul fara nici un fel de titlu.
Cum recuperez daunele pentru nefolosinta bunului, chirie, utilitati,...
Calculele trebuiesc facute pe fiecare an in parte, apoi sumele anuale adunate, sau un fel de balanta contabila multianuala, la care se calculeaza si dobanzile.
Va multumesc!
Cu mult respect si consideratie!
Buna ziua!
Acum o punem in executare, hotararea investita cu formula executorie a fost de nulitate, nu si pentru daune.
Cum procedez pentru recuperarea prejudiciului rezultat din inposibilitatea folosirii bunului, pentru ca au tergiversat predarea bunului intentandu-ne 12 procese.
Calculele trebuiesc facute pe fiecare an in parte, apoi sumele anuale adunate, sau un fel de balanta contabila multianuala, la care se calculeaza si dobanzile.
Va multumesc!
daca nu ati solicitat in celalalt dosar daune pt prejudiciul creat prin nefolosirea bunului nu veti mai putea cere decat pe ultimii trei ani pe cale separata si va sfatuiesc sa apelati la avocatul dvs pt a formula cererea ,nu o faceti singur sa nu incurcati borcanele