avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... aviz nefavorabil
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

aviz nefavorabil

In urma unei sentinte penale s-a dispus restituirea unor obiecte din metale pretioase.S-a efectuat procedura prealabila catre Ministerul Finantelor Publice, in urma careia s-a primit un aviz nefavorabil, invocand Ordinul Ministrului de Finante nr.526/2004, care limiteaza termenul de restituire a obiectelor din metale pretioase la trei luni de la data definitivarii situatie juridice. Conform legislatiei termenul de punere in executare a unei hotarari este de 3 ani, iar Ordinul Ministrului limiteaza restituirea la 3 luni.In acest sens, va intreb, as putea sa ma indrept cu actiune in contencios administrativ solicitand anularea Ordinului?
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator

Alte discuții în legătură

Omf Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Exista o hotarare judecatoreasca prin care se dispune restituirea unuor bunuri confiscate.Conform legii,punerea in executare este de 3 ani de la definitivarea ... (vezi toată discuția)
Motivare in drept rolex rolex O persoana a fost condamnata in 1956 la 10 ani temnita grea si confiscarea totala a averii pentru activitati contra clasei muncitoare. In anul 2002 Curtea ... (vezi toată discuția)
Recuperarea banutilor de aur(cocosei) preluati abuziv in 1960 paraco paraco Buna ziua! Bunicii mei au avut niste banuti de aur, koroane austroungare sau cocosei cum li se mai zicea.In 14 iunie 1960 s-a dat un decret (nr. 210), prin ... (vezi toată discuția)