avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... un caz disperat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

un caz disperat

buna seara.vreau sa va fac cunoscut cazul meu deoarece am fost persoana nepotrivita la locul nepotrivit si pentru asta am platit un pret mult prea mare.intro zi de duminica eram la un chef cand bautura sa terminat am plecat sa cautam un magazin deschis pentru a mai cauta ceva bere.am plecat eu si sotul meu si o alta fata cu concubinul ei vreau sa precizez ca nici unul dintre noi nu eram bauti.am ajuns la un en gros si am strigat la usa daca este cineva usa era deschisa si am intrat imediat a venit o femeie care a inceput sa tipe si sa ne injure ca suntem curve si ca nu avem ce sa cautam in casa ei imediat a aparut un barbat care nea luat la batie in cateva minute au venit si sotii nostri si sa iscat un scandal pentru ca barbatul nu vruia sa ne mai dea drumul el chiar era in stare de ebrietate.unul dintre barbati ai nostri avea in mana o sabie si la amenintat ca sa ne dea drumul am plecat de acolo crezand ca a fost doar un incident neplacut dupa aproximativ 5 zile neam trezit la ora 5 de dimineata cu mascatii in casa am fost arestati toti.acei oameni au declarat ca leam furat o suma f. mare de bani si bijuteri din aur.normal ca politia nu a gasit nimic la noi dar totusi am fost toti condamnati pentru talharie.cei 2 prieteni ai mei erau recidivisti ,sotul meu are probleme mintale si sia facut pedeapsa intrun ospiciu eu am fost eliberata pentru ca aveam o fetita de 5 luni .toti siau facut pedeapsa eu insa am plecat din tara inainte sa fiu condamnata,nici macar nu ma asteptam la asemenea condamnare si de atunci ma ascund cum pot de politie si am si 5 copii de crescut.as vrea sa stiu ce pot sa fac,se mai poate face ceva??? pot sa merg la bucuresti sau l o instanta mai inalta si sa fiu gratiata pentru ca sincer nu ma condsider vinovata cu nimic.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:29, 10 Noiembrie 2010
Eu cred ca mai bine ati fi incercat sa va probati nevinovatia in procesul care a avut loc. Trebuia sa il tratati cu seriozitate. Acum ma tem ca e prea tarziu. In penal caile extraordinare de atac unt foarte reduse ca incidenta...
va multumesc pentru raspuns,aveti perfecta dreptate dar eu in timpul procesului am spus adevarul si pentru asta am fost condamnata deci nici eu si nici cei care au depus plangerea nu am avut alte dovezi decat declaratiile noastre, dar se pare ca declaratia mea faptul ca am spus adevarul (ceilalti 2 fiind recidivisti au negat totul ei au mers pe nu si nu)si pentru ca am spus adevarul am fost condamnata .ce pot sa mai fac acum????
Daca ati declarat apel si se mai poate judeca cauza in cazul in care sunteeti nevinovati nu veti merge la inchisoare daca va angajati un avocatcare sa va apere bine.
Sfatul meu ar fi sa platiti un avocat bun care sa analizeze dosarul.Daca va angajati avocat doar sa va apere si sa spuna ca sunteti nevinovati, fara sa studieze serios dosarul deja va puteti face bagajele...
Din pacate a fost condamnata la 7 ani inchisoare pentru talharie acum 6 ani si jumatate...deci e definitiva hotararea.
Mai are un mesaj in care explica situatia.:sorry:
In acest caz inseamna ca s-a judecat pana in recurs.
E foarte greu sa fie condamnata o persoana in aceste conditii...mult prea greu daca este nevinovata...

Alte discuții în legătură

gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)
Gratiere cosmin30 cosmin30 daca am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare .........pot cere gratierea de la presedintele romaniei sau amnistia.?ce sanse am ?si unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Gratiere individuala melinaR melinaR buna nu stiu prea bine cum sa pun intrebarea dar sper ca intelegeti ce vreau sa spun .Vreau sa fac o cerere de gratiere individuala dar in afara de actele ... (vezi toată discuția)