avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie cod 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie cod 010

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie depusa decl.010 in cazul in care din doi angajati ai unei firme unul este trimis in somaj, iar celalalt se afla in concediu ingrijire copil. Dupa parerea mea, in aceasta situatie, firma este considerata fara angajati, dar nu stiu daca e corect.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 13:09, 11 Noiembrie 2010
Depuneti 010 numai in cazul in care este concediata doamna care este in concediu pentru ingrijirea copilului, deoarece ea ar trebui sa continue sa munceasca la terminarea concediului. Oricum pe declaratia 102 si cele de contributii la sanatate trebuie sa apara suma care ii da-ti doamnei in concediu, bani aceia de obicei se compenseaza cu cei care trebuiesc da-ti.
Nu depuneti 010 deoarece aveti obligatia si pe doamna aflata in CIC sa o treceti pe stat si in declaratii.
Nu depuneti 010 deoarece doamna este inca angajata firmei si depuneti 102 cu zero la obligatii.
Depun decl.102 cu zero, dar ce fac cu celelalte declaratii:somaj, sanatate, pensii? Toate se depun cu zero?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 suciugeorgeta suciugeorgeta Daca am un salariat in concediu fara plata toata luna cum se completeaza decl 112? nu ma lasa sa pun la ore lucrate 0 si la suspendate tot 0...... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii lunare si trimestriale lillyian20 lillyian20 Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare. Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)