avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie +titlu executoriu de la cnas
Discuție deschisă în Executare silită

somatie +titlu executoriu de la cnas

am nevoie de informatii privind o contestatie impotriva acestora .mentionez ca acestea sunt singurele acte pe care le-am primit(fara decizie de impunere).am de plata conform acestora, pt perioada 2005-2008 suma de 1618 lei reprezentand contributia la cass +dobanzi si majorari.in acesti ani am avut chirias si nu am fost angajata si nu am realizat alte venituri ,dar intre 2006 si 2010 am fost studenta.cum sa formulez contestatia ?sa ma leg de faptul ca nu am primit in tot acest timp nici o instiintare sau doar de faptul ca fiind studenta ,cel putin intre 2006 si 2008 sunt scutita de la plata conform art.213 alin.1) lit.a) din Lg. 95/2006.poate fi vorba de contestatie la executare si daca da ude o introduc? multumesc pt raspunsuri!!

Alte discuții în legătură

Impozit cass pe chirii 2007 savucristin savucristin buna ziua Din 2005 pana in prezent lucrez neincetat cu contract de munca.In 2007 2008 am fost in concediul de crestere a copilului.In toata aceasta perioada ... (vezi toată discuția)
Studentii platesc cass la venituri din chirii? CipM CipM Sunt student si realizez de cateva luni venituri din cedarea folosintei bunurilor - mi-am inchiriat apartamentul cu contract inregistrat la adm fin. Am ... (vezi toată discuția)
Contributie la asigurarile sociale de sanatate adrian7x7 adrian7x7 Salut , am primit o hartie de la anaf pe anul 2012 \\\\"decizie de impunere anuala\\\\" in urma careia s-a stabilit ca am de plata 468 de lei , nu inteleg de ... (vezi toată discuția)