avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare

Sunt urmarit penal pentru delapidare,fals in inscrisuri sub semnatura privata,am fost chemat de cei de la politie sa iau la cunostinta ca va avea loc expertiza contabila,vreau sa va spun ca am ramas fara cuvinte cand am aflat ca onorariul expertului va fi achitat de catre banca,cei care ma acuza de cele enumerate mai sus.Ce incredere sa am eu in rezolutia lor atat timp cat ei sunt platiti de una din parti?!Expertul contabil ar trebui sa priveasca lucrurile obiectiv,daca el este platit de una din partile implicate in proces mai poate fi obiectiv?!Cat de importanta este rezolutia lor in proces?!Cei de la politie au trebuit sa apeleze la aceasta masura intrucat nu s-a putut demonstra nicicum ca eu as fi sustras suma respectiva din casieria bancii.Expertul contabil verifica acum registrul de incasari zilnice,banca sustine ca exista un minus atat scriptic,cat si faptic.Sa presupunem prin absurd ca expertiza contabila va dovedi existenta unui minus scriptic,cum dovedesc ca el este si faptic?!Ar fi trebuit ca eu sa apar pe camerele de luat vederi cum sustrag bani din casierie,nu cred ca actele pot dovedi asa ceva.Am cerut sa fie vizionate inregistrarile video,politia sustine ca nu constituie proba la dosar.Atunci expertiza contabila poate fi singura proba care sa duca la elucidarea cazului?!Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:26, 11 Noiembrie 2010
Procedura e: asa expertul contabil isi da opinia ca banca are dreptate, dupa aceea in judecatorie se va cere opinia altui expert contabil, desemnat de catre judecator, un numar la nimereala.
Si dvs. aveti dreptul sa va angajati expert parte dar va trebuie neaparat si avocat angajat pentru a va lamuri cum stau lucrurile si pentru a va apara.

avocat Claudiu Lascoschi
Am cerut avocat din oficiu,mi s-a spus ca nu am dreptul...o sa cer din nou daca se va ajunge in instanta,banuiesc ca acolo am acest drept...
Delapidare cu avocat din oficiu=condamnare!
Ma sfatuiti sa merg cu avocat in momentul in care voi fi chemat pentru expertiza contabila?!Termenul limita dat de expert este 31.01.2011...

Alte discuții în legătură

Expertiză contabilă judiciară la asociația de proprietari: cât timp avem la dispoziție pentru a recupera paguba produsă de administrator? Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti cat ar costa ( aproximativ ) o expertiza contabila judiciara la o Asociatie de Proprietari cu 14 apartamente pentru ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila ContSters126274 ContSters126274 Intr-o expertiza, actele depuse de invinuit ca proba, pot fi vazute de acuzator? (vezi toată discuția)
Taxe ptr.expertiza Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,am un proces cu o banca pentru un contract cu CFH ,mi s-a cerut calculul sumei considrate ca nefondate,platite bancii(comisioane ,clauze ... (vezi toată discuția)