Sunt urmarit penal pentru delapidare,fals in inscrisuri sub semnatura privata,am fost chemat de cei de la politie sa iau la cunostinta ca va avea loc expertiza contabila,vreau sa va spun ca am ramas fara cuvinte cand am aflat ca onorariul expertului va fi achitat de catre banca,cei care ma acuza de cele enumerate mai sus.Ce incredere sa am eu in rezolutia lor atat timp cat ei sunt platiti de una din parti?!Expertul contabil ar trebui sa priveasca lucrurile obiectiv,daca el este platit de una din partile implicate in proces mai poate fi obiectiv?!Cat de importanta este rezolutia lor in proces?!Cei de la politie au trebuit sa apeleze la aceasta masura intrucat nu s-a putut demonstra nicicum ca eu as fi sustras suma respectiva din casieria bancii.Expertul contabil verifica acum registrul de incasari zilnice,banca sustine ca exista un minus atat scriptic,cat si faptic.Sa presupunem prin absurd ca expertiza contabila va dovedi existenta unui minus scriptic,cum dovedesc ca el este si faptic?!Ar fi trebuit ca eu sa apar pe camerele de luat vederi cum sustrag bani din casierie,nu cred ca actele pot dovedi asa ceva.Am cerut sa fie vizionate inregistrarile video,politia sustine ca nu constituie proba la dosar.Atunci expertiza contabila poate fi singura proba care sa duca la elucidarea cazului?!Multumesc,
Prejudiciul "este de 135000 lei"...ei sustin ca minusul de casa are legatura cu alimentarea bancomatului,eu ca are legatura cu o remitere ce nu a mai avut loc...greseala mea a fost ca nu am anuntat directorul de operatiuni de faptul ca masina nu mai vine dupa bani,am alimentat casa operativa cu suma respectiva,in ideea ca astfel reglez casa,dar nu am facut altceva decat sa o dau peste cap...
Consider ca este o greseala de sistem...in perioada respectiva mi se numarau banii in fiecare seara,doar dupa verificare semnau registrul de incasari zilnice atat directorul de operatiuni,cat si cel de sucursala...mai mult,am avut si control din partea auditului pe aceasta tema si totul a fost ok...tezaurul sucursalei are trei chei,una la mine,una la directorul de operatiuni,una la directorul de sucursala...de asemenea are cod de armare/dezarmare pe care eu nu-l stiam bineinteles...am cerut vizionarea inregistrarilor video,mi s-a spus ca nu este proba la dosar...expertiza contabila judiciara poate fi singura proba la dosar?!Ce incredere sa am in ea din moment ce onorariul este platit de banca?!Ei profita de faptul ca nu imi pot permite un expert parte,nici macar un avocat...Acesta este motivul pentru care asteptam raspunsul expertizei,in cazul in care se ajungea in instanta puteam cere un avocat din oficiu,cu care sa-mi pregatesc apararea,dar oare nu e prea tarziu?!Se mai poate face ceva atunci?!
Daca credeti ca avocatul din oficiu o sa stea sa va faca memorii eu as zice ca va inselati.
Avocatul din oficiu nu o sa-si bata capul.Foarte probabil ca nu o sa va dea numarul de telefon,iar daca vi-l da probabil ca nu o sa va raspunda deoarece...nu va avea timp...
Dar...o sa va apere la termen.