avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatiile publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatiile publice

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de modalitatile de participare la licitatii. stiu ca se poate participa ca o entitate separata, in asociere si cu suport din partea unei companii, as dori sa va intreb daca mai sunt si alte forme de participare, unde pot gasi asemenea informatii si niste detalii despre ele. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:16, 10 Noiembrie 2010
OUG 34/2006, hg 925/2006
@mona_bro
Discutii similare:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/for...

Va rog frumos sa nu mai postati aceeasi discutie de mai multe ori.Conform dispozitiilor Regulamentului de postare, discutiile dublate (triplate ...etc.) sunt sterse.

Multumesc frumos pentru intelegere, o seara placuta in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri af_krisz af_krisz Buna ziua, Daca o firma participa la o licitatie, care incadreze in categoria IMM, iar cifra de afaceri nu este atat, cat cere in documentatie de ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica deschisa OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, iata care este problema mea: societatea a participat la o licitatie publica deschisa cu strigare in scopul inchirierii unui nr de spatii ... (vezi toată discuția)
Pret apartament scos la licitatie aadriana aadriana Cum se calculeaza valoarea de la care va incepe licitatia in cazul unui apartament executat silit? (vezi toată discuția)