avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionat medical definitiv isi poate lua un serviciu ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionat medical definitiv isi poate lua un serviciu ?

Un cetatean fost militar in virsta de 52 ani,in prezent pensionat medical gradul 2 fara revizuire (pensie 1180 lei ron) se poate incadra in munca la o societate privata ? Daca da,isi poate pierde pensia medicala? In ce conditii se poate incadra?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:49, 10 Noiembrie 2010
Un beneficiar de pensie de invaliditate gradul II, indiferent ca este vorba despre sistemul public sau despre sistemul militar, si-a pierdut total capacitatea de munca. De lucrat nu poate lucra, poate fi doar asociat, actionar sau comanditar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. ma pot pensiona pe caz de boala dacă nu mai lucrez ... AncaMaria110000 AncaMaria110000 Bună seara. Ma pot pensiona pe caz de boala dacă nu mai lucrez și am doar calitate de coasigurat? (vezi toată discuția)
Un beneficiar de pensie de invaliditate poate fi si asociat? marcellina_marce marcellina_marce O persoana pensionata medical , 52 ani poate fi asociat cu 90% in firma pe numele lui cu inca un asociat , acest fapt reprezinta o problema pentru o persoana ... (vezi toată discuția)
Pensionare... vyctoras vyctoras Buna ziua ! urmeaza sa ma pensionez pe caz de boala si as vrea sa stiu de cand o sa intre in plata? de la data cand nu mai lucrez sau de la data incetarii ... (vezi toată discuția)