Buna ziua,
As dori sa stiu parerea unei persoane care cunoaste aspecte legate de intocmirea unui proces verbal in urmatorul sens:
La data X soferul autocamionului de 6,5 To al societatii a fost oprit pentru control de catre ARR in urma caruia a fost intocmit Procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiei prin care s-a constatat ca soferul nu avea cele 28 de diagrame pe care trebuia sa le prezinte ca dovada de justificare a respectarii timpului de conducere si a perioadei de odihna.
Cf. OG 37 / 2007 se sanctioneaza unitatea sau coordonatorul de transport.
As dori sa stiu soferul ce calitate are in procesul verbal deoarece lui nu i-a fost data posibilitatea de a face obiectiuni fiind trecut la rubrica de Obiectiuni ca nu a fost de fata reprezentantul legal care putea formula obiectiuni
Eu pun aceasta intrebare deoarece soferul a avut la el o adresa din partea societatii scrisa la calculator si nu formular tip in care se preciza ca a desfasurat o alta activitate decat conducerea autocamionului nestiind ca exista un formular tip ce trebuia completat iar aceasta adresa nu apare trecuta in procesul verbal de control si nici soferul nu a putut face obiectiuni deoarece nu i s-a permis.
Soferul poate avea si calitatea de martor la intocmirea procesului verbal in lipsa unui act care sa dovedeasca ca este reprezentant legal al societatii.