avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

am o copie de la cadastru de pe titlu de propietate al tatalui meu in care matei tudor tatal meu si matei stefan si matei marin sant mostenitori ai bunicului meu fratele lui cum pot iesi din indiviziune ce trebuie sa fac sa intru in drepturi daca nu am facut succesiunea
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:04, 10 Noiembrie 2010
Formulati o actiune de iesire din indiviziune cu fratii tatalui ,banuiesc ca puteti face dovada acceptarii succesiunii tatalui dvs.Va adresati instantei de judecata si problema este rezolvata.Solicitati ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Forme de acordare a ajutorului public judiciar stefan_constanta stefan_constanta VA ROG SA-MI RASPUNDETI SI MIE VREAU SA FAC IESIREA DIN INDIVIZIUNE A TATALUI MEU ACTUL DE PROPIETATE ESTE IN FELUL URMATOR ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune assarom assarom Familia mea a mostenit un teren in suprafata de 5 ha. pe respectivul teren s-a eliberat un titlu comun de proprietate pentru cei 4 mostenitori. Ulterior s-a ... (vezi toată discuția)