avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Forme de acordare a ajutorului public judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Forme de acordare a ajutorului public judiciar

VA ROG SA-MI RASPUNDETI SI MIE VREAU SA FAC IESIREA DIN INDIVIZIUNE A TATALUI MEU ACTUL DE PROPIETATE ESTE IN FELUL URMATOR
MATEI TUDOR
MATEI NICULAE,MATEI MARIN
MATEI MARIN INTRIND IN POSESIA ACTULUI DE PROPITATE ,AM SCOS O COPIE DUPA ACEL ACT IN CARE PRIMUL ESTE TATAL MEU ,EL DECEDAT.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
stefan_constanta, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:47, 5 Octombrie 2010
Exista un act normativ in baza caruia puteti sa cereti instantei de judecata un ajutor judiciar, in acest fel putand sa accedeti la justitie!
Daca sunteti unic mostenitor trebuie sa mergeti la notar.
Nu va ajuta cu nimic ajutorul judiciar la notar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune stefan_constanta stefan_constanta am o copie de la cadastru de pe titlu de propietate al tatalui meu in care matei tudor tatal meu si matei stefan si matei marin sant mostenitori ai bunicului ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor nu e suficient ? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Am Certificat de Mostenitor obtinut in urma succesiunii dupa decesul tatalui meu. Acum fratii tatalui( unchii mei) vor sa mergem la tribunal sa ... (vezi toată discuția)