avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drept de munca in paza cetatean moldovean cu rezidenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drept de munca in paza cetatean moldovean cu rezidenta romana

Buna ziua!daca sotia mea este din rep Moldova.casatorita cu mine(cetatean roman)are rezidenta si carte de rezidenta de Romania are dreptul sa lucreze in paza,pt ca i-am gasit un loc foarte bun dar nus tiu sigur daca firmele de paza si constitutia permite acest lucru,va multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 11 Noiembrie 2010
Da, are dreptul sa munceasca in tara ... prin urmare, este posibila angajarea sotiei dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie adelina111 adelina111 buna ziua. eu sunt cetatean roman si sunt casatorit cu cetateanca din rep. moldova . Mi-am facut deja certificatul de casatorie romanesc ,da curind am dat si ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)
Cetatean grec - permis de sedere claudia_stroe claudia_stroe Buna ziua, Doresc sa obtin permis de sedere pentru un cetatean grec care este asociat unic intr-o companie din romania. Mentionez faptul ca societatea este pe ... (vezi toată discuția)