avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casatorie

buna ziua. eu sunt cetatean roman si sunt casatorit cu cetateanca din rep. moldova . Mi-am facut deja certificatul de casatorie romanesc ,da curind am dat si la cert. de nasere romanesc al copilului care are numai o luna .Intrebarea mea este ,cum poate primi sotia mea buletin de identitate sau carte de rezidenta.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kati-lina , utilizator 10:58, 9 Aprilie 2015
Soţia trebuie să ceară transcrierea certificatului de naştere de dincolo, să obţină certficat românesc,la starea civilă Sector 1, Bucureşti, apoi poate cere carte de identitate românească, Pentru carte de rezidenţă să vă adresaţi la Oficiul Român pentru Străini, Formaţiunea emigrări, de la locul de domiciul al soţului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Ce acte e nevoie pentru ? Felix123 Felix123 Buna ziua. Imi puteti va rog raspunde si mie la cateva intrebari ? Ce acte are nevoie o cetateanca din republica Moldova , pentru a se casatori cu un ... (vezi toată discuția)
Cum ma legitimez dupa expirarea cartii de rezidenta si pana la obtinerea buletinul de identitate? Mils Mils Buna ziua! Va rog, sa ma ajutati in solutionarea unei probleme Sunt cetatean strain (Republica Moldova) cu carte de rezidenta pentru membrii de familie, ... (vezi toată discuția)