avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare de la sotie in cazul in care sotul are ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare de la sotie in cazul in care sotul are datorii

in cazul in care sotul are datorii la fisc si nu detine nimic pe numele sau,iar sotia are o masina pe numele ei aceasta se poate executa pt a se recupera datoria de la sot?multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 11:01, 11 Noiembrie 2010
Daca masina a fost achizitionata inainte de casatorie, este bun propriu al sotiei si nu poate fi urmarit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta executare silita datorii pynu pynu Buna ziua , Se da urmatoarea speta : Sotia este executata silit de catre fisc pentru datorii , ea nu detine pe numele ei nici o propiretate care poate fi ... (vezi toată discuția)
Executare silita emoke1 emoke1 Buna ziua, am o intrebare; daca sotia mea inainte de căsătorie a avut o firma care avea datorii si acum a primit de la finante titlu executor , întrebarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita? Gabimm Gabimm Bună ziua. As dori câteva informații de la dumneavoastră. Sunt căsătorit și avem un copil. Eu am retineri din sala de recuperator. Dacă soția are ... (vezi toată discuția)