Buna ziua,
Va scriu in speranta ca voi gasi un sfat si niste raspunsuri de la dumneavoastra:
de 14 ani lucrez la o societate, in cadrul unui departament de proiectare, de 12 ani in cartea mea de munca scrie desenator tehnic desi timp de 12 ani am lucrat ca operator PC (si tot in cadrul societatii acum 6 ani am absolvit si un curs(Word, Excel).
In urma cu 3 ani am terminat facultatea (ID) la specializarea Administratie publica (ASE) si de doi ani am fost mutata in urma unor restructurari pe post de secretara fara sa primesc vre-o decizie interna asa cum se obisnuieste, mentionez ca persoanei careia i-am luat locul a primit inainte de mutare o decizie.
Ma gandesc ca facultatea absolvita imi da dreptul sa ocup postul de secretara si ar fi ocazia sa pot cere schimbarea incadrarii din cartea de munca dar sincer nu prea mai am curaj.....si in acelasi timp sunt nemultumita rau de tot de mine........
Tin sa mentionez ca directorul de departament nu a dorit sa-mi schimbe nici incadrarea desenator ->operator PC - desi eu prestam zilnic munca aceasta
Probabil ca odata cu schimbarea incadrarii ar fi trebuit sa se modifice si salariul.....
Ce ma sfatuiti? Am vre-o sansa sa-mi schimb incadrarea in cadrul societatii in momentul de fata conform postului actual pe care il ocup?? Ce ar trebui sa fac? Am dreptul de a cere schimbarea incadrarii???, mentionez ca nu doresc sa intru in conflict cu directorul de departament.
Multumesc anticipat