avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii prenatal...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

prenatal...

Indraznesc sa va mai deranjez cu o intrebare,

Pentru calcul prenatal se ia in calcul salariul brut realizat pe ultimele 6 luni: eu am intrat in concediu pe data de 15 octombrie 2010...cum se numara cele 6 luni? aprilie, mai ,iunie, iulie, august, septembrie sau mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie???

Va multumesc!
Cu respect,
Anamaria Holban.
Cel mai recent răspuns: anamariaholban , utilizator 18:32, 11 Noiembrie 2010
Buna ziua. se i-au in calcul 6 luni inainte de luna cu, condediu medical.
Adica, aprilie, mai ,iunie, iulie, august, septembrie
Veniturile brute realizate o sa se ia in calcul
va multumesc pentru promptitudine si rabdarea cu care imi raspundeti. O seara minunata va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afecteaza cm in calculul pentru concediul de sarcina? liliana_popa liliana_popa Buna ziua. Am o rugaminte, sper sa ma puteti ajuta:sunt angajata la o firma din 06.10.2008. Din 01.11.2009 pana pe 09.02.2010 am fost in concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Calcul corect pre si post natal anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati cu calculul pentru concediul prenatal deoarece contabilul firmei unde lucrez sustine ca-mi plateste prenatalul ... (vezi toată discuția)