avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractual si nu functionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractual si nu functionar

sunt functionar public la o primarie ,in functia de contabil .Ce trebuie sa fac de a renunta la statutul de functionar si sa redevin personal contractual.M-am gandit la asa ceva din cauza salariului diminuat si nu pot sa acopar cheltuielile.Care sunt avantajele si dezavantajele?. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: egv , utilizator 21:03, 11 Noiembrie 2010
"Contractualii" sunt colaboratorii.
Mnemosyne a scris:

"Contractualii" sunt colaboratorii.

De unde ati dedus acest lucru ? ... contractualii sunt persoane care au incheiate c.i.m.
fiind angajat cu c.i.m. as putea sa ma angajez si in alta parte
egv a scris:

fiind angajat cu c.i.m. as putea sa ma angajez si in alta parte

problema dvs se poate rezolva numai prin transformarea postului din functionar public in contractual.
va multumesc.,dar nu am gasit forma legala .Care ar fi pasii?

Alte discuții în legătură

Schimbarea statutului din personal contractual in functionar public roscamd roscamd Buna ziua, Sunt angajata intr-o primarie de comuna pe un post contractual, dar nu am statutul de funcionar public, unde pot cauta sa ma informez ... (vezi toată discuția)
Functionar public versus intreprindere individuala nascu nascu Buna ziua! va rog ajutati-ma cu un raspuns cat mai util. Sunt functionar public si am Intreprindere Individuala pentru ca am subventie la APIA. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Este mai avantajos un post de functionar public sau de personal contractual? care sunt avantajele si dezavantajele? DianaAndrea DianaAndrea Care sunt avantajele si dezavantajele pt un funcționar public sau personal contractual ? Exista diferențe si in ceea ce privește salariul?multumesc :) (vezi toată discuția)