avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public versus Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public versus Intreprindere Individuala

Buna ziua! va rog ajutati-ma cu un raspuns cat mai util. Sunt functionar public si am Intreprindere Individuala pentru ca am subventie la APIA. Intrebarea mea este daca ma afecteaza in vreun fel privind statutul meu? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nascu , utilizator 09:24, 29 Mai 2017
Depinde si unde sunteti angajat ca functionar public.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru raspuns! am citit discutia care mi-ati trimis-o. eu sunt functionar in primarie, cel in cauza este la Apia. dar la fel si eu am animale(vaci) pe II si tot asa trebuie sa le tin cativa ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractual si nu functionar egv egv sunt functionar public la o primarie ,in functia de contabil .Ce trebuie sa fac de a renunta la statutul de functionar si sa redevin personal contractual.M-am ... (vezi toată discuția)
Lncompatibilitate contabil luca20 luca20 Este sau nu incompatibilitate in cazul in care contabilul pe venituri din primarie este si contabilul scolii din comuna? Sau se poate doar in unele locuri? (vezi toată discuția)
Subventie apia ContSters413597 ContSters413597 Buna ziua, Bunicul meu a fost chemat pe data de 29.11.2016 la politie din cauza faptului ca persoanele care fac parte din \"cardul\" de oi pe care acesta il ... (vezi toată discuția)