avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda si suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda si suspendarea permisului

am depasit in jur de 3-4 masini pu linie discontin din sens opus venea masina politiei fara semnale sonore sau luninoase sp pe motinu ca citez"mai deranjat si ma-ai oblidat sa franez pt a evita o coliziune" ce nu este adevarat. si mi-a suspendat permisu timp de 30 zile si o amenda de 240 ron. Se poate asa ceva?????????????????#-o#-o
Cel mai recent răspuns: crysty21 , utilizator 19:25, 11 Noiembrie 2010
Au martori?de ce nu contestati procesul-verbal?
acum depinde ce a trecut in procesul verbal, cum va incadrat ... ce va spus e alt ceva.. pv nu va dat ? poate ca el a fost nevoit sa reduca viteza ca sa evite o posibila coliziune... si dasta a fost suparat
Azi am vb cu avocatu si maine merg sa sa depun contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvarea pe cale amiabila a accidentelor, vinovat sau nu? alin_87 alin_87 Aseara in jurul orei 22 intentionam sa fac manevra de intoarcere ,printr-un loc permis ,pentru a ma retrage in statie asiguranduma ca din sens opus nu venea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului necorespunzatoare alecx15 alecx15 buna ziua numele meu este alex si am intampinat o problema cu politiai.Acum 2 zile circulam pe un DE cu viteza de 40-45km/h si se face ca erau si 2 politisti ... (vezi toată discuția)
Manevre de evitare a coliziunii ContSters272919 ContSters272919 Buna ziua,acum 2 zile pe raza localitatii Braila,in afara localitaii si pe un sector de drum unde depasirea era permis,am semnalizat din timp,am inceput si am ... (vezi toată discuția)