avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendarea permisului necorespunzatoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendarea permisului necorespunzatoare

buna ziua numele meu este alex si am intampinat o problema cu politiai.Acum 2 zile circulam pe un DE cu viteza de 40-45km/h si se face ca erau si 2 politisti in fata mea la distanta de 2 masini cu radarul!Cam la 10-15 m de mine era o parcare,de unde un nene cu masina de firma un hiunday getz a iesit din parcare si nu mi-a acordat prioritate,iar eu am fost nevoit sa il depasesc deoarece dak puneam frana ma duceam ca sania din cauza carosabilului.Am depasit pe linia continua simpla sub actiunea indicatorului "depasire interzisa.....",am luat 4 puncte si 240 amenda iar in 48 de ore 120,iar permisu suspendat pe 30 zile,acum circul cu dovada!Eu zic ca a fost aplicata incorect legea nu mie trebuia sa imi i-a permisu!Imi vreau permisul inapoi si vreau sa fac contestatie

Ce pot sa fac?am sanse de castig?erau si 2 MARTORI cu mine in masina
Cel mai recent răspuns: Dania Costin , Consilier juridic 10:07, 12 Ianuarie 2009
Incercati sa contestati procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia , la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost savarsita contraventia !
Depozitiile martorilor pot fi apreciate in concret de instanta de judecata
Succes
Ar fi bine pentru dumneavoastra daca in procesul verbal incheiat de organele de politie la fata locului , inainte de a semna , ati cerut sa fie stipulat ca semnati doar daca se stipuleaza si cauza care v-a determinat sa depasiti pe linie continua.
In rest urmati sfaturile colegei.
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda si suspendarea permisului crysty21 crysty21 [b]am depasit in jur de 3-4 masini pu linie discontin din sens opus venea masina politiei fara semnale sonore sau luninoase sp pe motinu ca citez\"mai deranjat ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat si amenda zebramv zebramv buna ziua!!! azi venind de la munca,eu fiind sofer pe o duba si avand ff mare nevoie de permis,azi l-am daruit domnilor cu cascheta!!!#-o Sa va explic cum sa ... (vezi toată discuția)
Pot pierde permisul daca nu castig procesul? musclecar musclecar Salut am si eu o nelamurie va rog sa ma ajutati? Mi s-a retinut permisu de conducere pentru depasire pe linia continua ..tin sa mentionez ca linia continua ... (vezi toată discuția)